Thursday, June 26, 2014

Where to eat in Dusseldorf, Germany


Pretzels, Bratwurst, Beer and Polka Music.
Those were my expectations for food & fun in Germany.
We enjoyed all of the above but nothing stands out more than the meal experience we had at the Restaurant Langhardt... with a  Biergarten "im hof" or in the courtyard.
I'll make a long story short and say that Benny, Paul and I enjoyed a feast for the ages.
We had the most delicious cuts of exquisitely seasoned meat, including sausage, filet mignon, thick slabs of bacon, chicken, an abundance of fries and beer. Can't foget the beer.
Paul and I declared this dinner the "mealus glorius maximus of the 20th and 21st century".
Seriously, the photos do not do it justice.
For dessert, we had the most flavorful, mouth-watering crepe that far outdid any crepe we tried in Paris.
And the total bill was the equivalent of $48.00. Unbelievable.
So, if you're ever in Dusseldorf, Germany with an appetite for some seriously grub-alicious protein, this place is the place to go.








En español
Pretzels, Bratwurst, cerveza y música tipo Polka.
Esas eran mis expectativas de comida y diversión en Alemania.
Y ciertamente disfrutamos de todo lo anterior, pero nada resalta más que la experiencia que tuvimos en el restaurante Langhardt ... con un Biergarten "im Hof" o en el patio.
Benny, Paul y yo gozamos de un manjar para los archivos de la historia.
Disfrutamos de los más deliciosos cortes de carne exquisitamente sazonados, incluyendo salchicha, filete mignon, losas gruesas de tocino, pollo, una gran cantidad de papas fritas y cerveza. No podemos olvidar la cerveza.
Paul y yo declaramos esta cena la "ceniux maravillux perfectiux del siglo 20 y 21".
En serio, las fotos no le hacen justicia a los increíbles alimentos que consumimos.
Para el postre, comimos la crepa más sabrosa y deliciosa que sin duda superó las demás crepas que probamos en Francia.
Y la factura total fue de 48,00 dólares. Increíble.
Así que, si en algún momento terminan en Dusseldorf, Alemania, y sienten un apetito voraz, no hay mejor que este restaurant.

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