A Pumpkin Dump Cake is very simple to make: You gather several ingredients, mix them and dump them in a pan (hence the word 'dump' in the recipe title). Then you bake for an hour.
It's an incredibly easy recipe, quite delicious and a good option for individual Thanksgiving Day treats.
I must say, it's probably not very dieter-friendly but it's the holidays and so anything goes, right?
Ingredients:
* 1 (29 oz.) can pumpkin
* 1 c. sugar
* 1 (13 oz.) can evaporated milk
* 3 eggs
* 4 tsp. pumpkin pie spice
* 1/2 tsp. salt
* 1 box yellow cake mix
* 1 1/2 cubes butter, melted
* 1 cup chopped pecans
Combine pumpkin, sugar, evaporated milk, eggs, pumpkin pie spices and salt in mixing bowl. Beat well. Pour into greased and floured 9 x 13 inch glass pan. Sprinkle cake mix over pumpkin mixture, then sprinkle on the pecans. Pour melted butter over all.
Bake at 350°F for 60 minutes until knife inserted in center comes out clean.
I got this recipe from www.cooks.com but I wanted to make individual treats so I bought mini graham cracker pie crusts and filled them each with pumkin dump cake. Then I garnished with whipped cream and some cutesy little maple leaf sprinkles from Wilton.
This recipe is enough to serve 12 to 15.
Happy Baking!
Sprinkle pecans and then pour melted butter over it, which will add just the right amount of saltiness...yum! |
En español
Un
pastel de calabaza “Dump” es fácil de hacer: Se reúnen varios ingredientes, se mezclan
y se volcan en una sartén (de ahí es que la palabra 'Dump’ que significa volcar
aparece en el título de la receta ). Después se mete al horno por una hora.
Es una
receta fácil y deliciosa y una buena opción para postrecitos individuales del
Día de Acción de Gracias.
Debo
decir que probablemente no son los más convenientes para las personas que están
a dieta pero como vamos entrando en la temporada de fiestas, todo se vale , ¿qué
no?
ingredientes:
* 1 lata
(29 oz.) De puré de calabaza
* 1 taza
azúcar
* 1 lata
(13 oz.) De leche evaporada puede
* 3
huevos
* 4
cucharaditas especies de pastel de calabaza
* 1/2
cucharadita sal
* 1 caja
de mezcla para pastel amarillo
* 1 1/2
cubos de mantequilla, derretida
* 1 taza
de nueces picadas
Combinar
calabaza, azúcar, leche evaporada, huevos, especies de pastel de calabaza y sal
en un recipiente. Batir bien. Vierta en sartén
de vidrio engrasado y enharinado de tamaño 9 x 13 pulgadas. Espolvoree la
mezcla para pastel sobre la mezcla de calabaza, luego espolvorear las nueces .
Vierta la mantequilla derretida sobre todo.
Hornee a
350 ° F durante 60 minutos hasta que al insertar un cuchillo en el centro salga
limpio.
Conseguí
esta receta del sitio www.cooks.com pero como quería hacer postres individuales,
compré cortezas pequeñas y las llené cada una con el pastel de calabaza.
Entonces las adorné con crema batida y algunas pequeñas hojas de arce de la
marca Wilton.
Esta
receta es suficiente para servir entre 12 a 15.
Que se diviertan horneando !
2 comments:
Mr. Benny's devilish grin tells me this dessert must be worth eating!
Doesn't he look hilarious! It's like he's plotting to 'kill' the pie, get it? LOL!!!
Post a Comment