Thursday, February 13, 2014

15-minute Spaghetti Recipe {Tasty Thursday} bilingual


Whoever said making Spaghetti was easy?
In order to make a truly rich and spectacular Spaghetti Pasta from scratch— there is a lot that must be done.
Fortunately, I will not get myself stressed out over making a perfect Spaghetti pasta because I found a quick and easy method of making delicious tomato and meat sauce with equally tasty pasta.
On this particular pasta night, I spent an entire 15 minutes in the kitchen and whaddaya know? Dinner was ready!

So here’s what I used (to generously serve 4):
*1 jar of Classico chunky tomato sauce
*1 package of Jenny O Italian seasoned ground turkey (lean)
*Half a box of Spaghetti pasta
*Italian Seasoning
*2 TBSP Olive Oil
That’s it! 
So the ground turkey already comes seasoned to perfection with Italian flavorings, you cook it.
The tomato sauce is tasty and ready to go, you pour it over the turkey.
At the same time, you boil the pasta, drain it and add the olive oil and Italian seasonings for flavor.
I personally like to make the two separately so people can control the amount of pasta that goes on their plate (those watching their carb intake know what I mean). 
Then, dinner is served!
I know it sounds silly to offer such a quick and effortless recipe but this quick spaghetti option tastes really good. If you don’t believe me, ask Paul… He usually says: “Happy Wife, Happy Life” but on this occasion, it was “Happy Spouse, happy house”.







En español
¿Quién dijo que hacer espagueti era fácil?
Para hacer una pasta de espagueti espectacular, así de la nada - hay una gran cantidad de cosas que se deben hacer.
Lo bueno es que yo no voy a entrar a la complejidad de hacer una pasta de espaguetis perfecta porque dada mi ajetreada vida, no tengo tiempo para tales complacencias. Así que hoy compartiré un método rápido y fácil de hacer una deliciosa salsa de espagueti con la pasta igual de sabrosa.
En esta noche de pasta, dediqué un total de 15 minutos en la cocina y listo!
Y aquí les va lo que utilice:
* 1 frasco de salsa de tomate marca “Classico”
* 1 paquete de pavo molido y sazonado con condimentos de sabor italiano, marca Jennie O
* La mitad de una caja de pasta tipo espagueti
* Aderezo Italiano
* 2 cucharadas de aceite de oliva
Y fue todo!
La carne de pavo molida ya viene condimentada a la perfección con aromas italianos, a cocinarla.
La salsa de tomate está sabrosa y lista para usarse, se vierte sobre el pavo cocido.
Luego se hierve la pasta, se escurre y se le añade el aceite de oliva y aderezo italiano para darle sabor.
Personalmente, me gusta hacer los dos por separado porque así la gente puede controlar la cantidad de pasta que se sirve (aquellos que cuidan su consumo de carbohidratos me entenderán).
Sé que suena medio loco ofrecer una receta tan rápida y sin esfuerzo ... pero este espagueti realmente gustó. Si usted no me cree, pregúntele a Paul ...
"Estómago lleno, corazón contento”

1 comment:

Irene Marquez said...

"happy spouse, happy house" love that!! and since i will soon be taking on wifely duties, i'll have to try this recipe. btw, i wish you would've snapped Benny eating his spaghetti.... lol