Thursday, August 7, 2014

The food at my sister Frenchee's wedding


So by now, most of my readers (relatives and close friends) know that my youngest sister Frances got married in a castle, in Switzerland, to the love of her life.
I plan on finally telling you all about the wedding this weekend, so make sure to check back on Saturday… but since there’s so much to share about this wedding of weddings, I decided to focus on the foods we enjoyed there for today’s Tasty Thursday posting.
To put it in simple terms, everything served was exquisite.
During the cocktail hour we had a buffet of splendid and savory bites.
Upon arrival at the castle, we enjoyed delicious sangria-type spritzers with fresh berries and a variety of nuts to keep us from feeling hungry.
And dinner…Well, dinner was truly a feast.
The starter was a spring salad. Think delicious asparagus, smoked salmon & a perfect vinaigrette.
For dinner we had veal with red wine and mushroom sauces.
Dessert consisted of chocolate mousse and mango sorbet.
And not pictured below: a generous dessert bar that opened at the same time as the dance floor.
All this plus cold German beer, local wine and rose cupcakes.
A treat for all guests indeed.













En español

Si han seguido este blog (amigos y parientes), entonces ya saben que Frances, mi hermana menor se casó en un castillo, en suiza, con el amor de su vida este pasado mayo (2014).
Tengo programado platicarles todo sobre la boda este fin de semana así que no dejen de visitar el blog el sábado. Mientras tanto, hoy decidió enfocar mi entrada del blog en las delicias culinarias que disfrutamos el día de la boda.
Para ponerlo en perspectiva, les diré que todo lo que nos sirvieron estuvo exquisito.  
Durante la hora de cocteles, disfrutamos de un buffet de aperitivos deliciosos.
Al llegar al castillo, tomamos bebidas tipo sangría con fresas frescas tanto como una variedad de nueces para matar el hambre.
De la cena les diré que fue un verdadero festín.
El primer platillo fue una ensalada con espárragos, salmón ahumado y una salsa de vinagre muy rica.
La cena que disfrutamos consistió en un filete de ternera con salsa de champiñones y vino rojo.
El postre fue un mousse de chocolate y un helado de mango.
Lo que no retraté fue una mesa fabulosa de postres que abrió al mismo tiempo que la pista de baile.
Todo esto con cerveza alemana bien fría y vino tinto de buen sabor y un pastelito individual en cada asiento.
Sin duda una sorpresa gastronómica para todos los invitados.

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